WORKING ON WONDERS – CSODÁKON DOLGOZUNK

Videó

Számunkra a videózás a történetmesélés művészete a vizuális eszközök segítségével. Érzelmek útján építünk kreativitást videóinkba, hogy bemutathassuk megrendelőink értékeit.

Social csomaG Árak

 

Social media csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy mind tartalmilag, mind árazás tekintetében versenyképes szolgáltatást tudjunk nyújtani ügyfeleinknek.

Fotó

A fotózás számunkra a pillanat öröme. A jelen egy szeletének megörökítése.

Vállalati ügyfeleink számára személyre szabott élményt kínálunk, ami a márkájuk lényegét tükrözi. Képzett fotósaink tudják, hogy kiemelten fontos az elkészült képek és a vállalati értékek összhangja minden képen, legyen szó reklám, rendezvény vagy vezetői portré fotókról.

Egyéni ügyfeleink számára is kreatív meglátást és szakértelmet kínálunk minden fotózás alkalmával. A családi portrék, az esküvők vagy az egyéni elképzelések megvalósítása során a célunk, hogy hosszan tartó emléket nyújtsunk ügyfeleink számára.

stúdió bérlés &

Műsoraink 

Fontosnak tartjuk, hogy azok az emberek, akik elhivatottságot éreznek arra, hogy tanítsanak, véleményt formáljanak vagy megmutassák a bennük rejlő értékeket, megtalálják a legmegfelelőbb közeget ehhez.

Számukra biztosítunk, olyan professzionális helyszínt és légkört, ahol kimagasló minőségben tudnak podcastokat, műsorokat készíteni, legyen szó akár hang, akár videó vagy mindkettő felvételéről.

Saját műsorainkkal megszólaltatjuk a Hétköznapi Embereket, akik a világot építik a színfalak mögött.

Komán Csilla tanításából támogatjuk azokat, akik Saját Útjukon járnak vagy éppen elindulnának azon.

RÓlunk

Hisszük, hogy a felvételeken szereplő emberek vagy tárgyak mellett a stáb energiája is tükröződik. Ezért számunkra a kollektíva és a felkészültség legalább annyira fontos, mint a professzionális eszközpark, hiszen ezek kombinációja eredményezi a kiemelkedő minőséget.

Csapatunk képzett fotósokból, filmesekből, vágókból és trénerekből áll, akiknek a személyes fejlődés is rendkívül fontos, ezért fejlesztjük magunkat, mind technikai, mind személyes oldalon. 

Velünk dolgozni mindig élmény.

CSAPATUNK

Komán Csilla

Tulajdonos

Barta Gergely

Tulajdonos

Nagy Alex

Kreatív vezető

Nagy Balázs

Operatőr, vágó

Partnereink

Kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleinkre és az ő igényeikre. Partnereink, hosszú távon, az ötletek megfogalmazásától a képek, videók felhasználásáig számíthatnak a támogatásunkra. 

Kapcsolat

Telefon: +36 70 368 3200

E-mail: contact@goldenstandard.hu

Cím: 1092 Budapest, Ferenc körút 22.